Fluit/Piano

Een kleurrijk, afwisselend concert voor fluit en piano

“SOIRÉE MUSICALE” op 3 november te Twisk en op 10 november te Wognum

Fluitiste Margaret Mathot en pianiste Annemieke Zuurbier brengen u een prachtige avond met kleurrijke muziek van de Franse componisten Debussy, Poulenc, Ravel, Fauré, Rhené-Baton en Honegger. Afwisselend solo fluit of piano en natuurlijk in samenspel! Met o.a. Clair de lune en Syrinx van Debussy en de prachtige sonate voor fluit en piano van Poulenc .

Op 3 november te horen in Theaterkerk Hemels te Twisk Kaarten hier
en op 10 november te horen in NH-kerk te Wognum Kaarten hier

Annemieke Zuurbier en fluitiste Margaret Mathot vormen sinds 2009 een duo. Zij studeerden in de jaren ‘80 gelijktijdig aan het  Utrechts Conservatorium en hebben een gevarieerd repertoire waarmee succesvol opgetreden werd in kerken en concertzalen.

Margaret Mathot studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium bij Nine Sligter en volgde diverse masterclasses o.a. bij Peter Lukas Graf en Marten Rood. Concertervaring heeft zij opgedaan op verschillende podia in Nederland, België en Frankrijk, zoals de Westerkerk te Amsterdam. Sedert enkele jaren vormt zij ook een vast duo met organist Koos Teekens. Zij geven jaarlijks een serie fluit/orgelconcerten door het hele land. Ook geeft ze concerten met harpiste Klaartje Broers. Margaret is docente dwarsfluit aan de Muziekschool Oostelijk West-Friesland en Muziekschool Stede Broec.

Fluit Piano duo

Saint-Saens

Bach I